Standardside

Min målsætning...

Jeg vil gøre meget ud af, at det bliver en tryg og harmonisk hverdag, og at hver barn føler sig set og hørt, og at børnene føler sig som en del af fællesskabet. Vi har hver dag mulighed for at komme ud og opleve naturen, da vi bor på et nedlagt landbrug, og derfor er omringet af den.

Jeg vil med leg og en tryg hverdag gør mit aller bedste til, at jeres børn/barn udvikler sig til et selvstændigt og nysgerrigt lille menneske, som har masser af energi og lyst til at se mere af verden, også når de skal videre til børnehaven.

Jeg vil tage børnene med i de forskellige daglige gøremål, som de kan efter alder. Det kan være, når vi bager, plukning af æbler osv...

Vi har en dejlig lukket have, hvor der er plads til at udforske og lege. Det kan være vi er på jagt efter mariehøns, eller at vi tager tæpper med ud og laver huler, kører på trehjulet cykel eller leger i sandkassen. Det kan også være, at vi laver en madpakke og tager på skovtur, det er kun fantasien, der sætter grænserne..

På en regnfuld dag kan vi hygge indenfor. Vi har et stort køkken, hvor der er legekrog, og hvor der er plads til leg og andet kreativitet. Der er også et legeværelse, hvor der er plads til at tumle rundt eller lege.

I starten af år 2014 blev der bygget et tag over vores terrasse, så der er overdækket der, hvor de sover ude i barnevognene.

Jeg har arbejdet meget med motorik og bevægelse i begge mine praktikker, og det vil også være en del af hverdagen i form af sang og bevægelse.

Jeg serverer morgenmad indtil klokken 7.30. Hvis jeres barn skal have special kost, skal I selv medbringe det. 

Jeg vægter forældresamarbejde rigtig høj og regner derfor med at respekt og ærlighed går begge veje. Jeg har naturligvis tavshedspligt angående jeres barn og jer som forældre.

Er der problemer eller bekymringer med hensyn til barnets udvikling, forventer jeg, at I taler med mig om det, og jeg vil selvfølgelig gøre det samme...  

 Det er altid et 100% røgfrit miljø, jeres barn er i.

 I er altid velkommen til at komme indenfor og se børnene lege og få en snak med mig.