Lidt om mig..

Mig og mine to skønne drenge.

 Jeg hedder Tina er 35 år. Jeg er opvokset i Løgstør, men flyttede til Giver uden for Aars for ca. 15 år siden, da jeg blev gift med min mand John som er selvstændig entreprenør. Vi har to drenge sammen: Benjamin på 15 år og Jonas på 10 år, og de går på henholdsvis Aars og Blære skole.

 Mit første arbejde med børn var, da jeg som 18 årig var ung pige i huset i knapt 1 år, hos et par med en dreng på 6. måneder. Ham havde jeg ansvaret for når de begge var på arbejde. 

 Herefter ville jeg gerne prøve noget helt andet, og blev ansat som ufaglært i Brugsen i Vegger i nogle år, men fandt her ud af, at det skulle være noget med mennesker jeg skulle arbejde med.

 Derfor gik jeg i 2009 i gang med uddannelsen til social og sundhedshjælper, da min store interesse var at arbejde med mennesker, men kunne godt mærke, at jeg manglede udfordninger og savnede det at arbejde med børn. Det at være med til og gøre en indflydelse på et lille barns liv, det savnede jeg...

 Jeg kom i praktik i Boblen i Blære og var der i to måneder, og derefter blev jeg optaget på pædagogisk assistent uddannelsen, som jeg er blevet færdig med januar 2014.

 I min fritid kan jeg lide at bage, og gå tur med vores lille hund Doris (hun vil ikke komme til og gå mellem dagplejebørnene). Jeg kan lide at sætte ældre/gammle møbler i stand, da det giver en frihed at være kreativ. Ellers kan jeg lide at nyde naturen, og tage gerne med på en fisketur sammen med familien.